LACHATTE

Logo
 
Hvem er LACHATTE?
Mit navn er Annette Høj Jensen og jeg opdrætter British Shorthair katte i Sønderjylland.
Jeg er opvokset i bl.a. Schweitz og USA i et hjem med katte af mange forskellige racer deriblandt Russian Blue, Chartreux, Bombay, Abyssiniere og Egyptiske Mau katte. I dag bor jeg i et skønt hus i landlige omgivelser, hvor mine katte bl.a. har adgang til to skønne "volière" ude i haven, hvis de har lyst til frisk luft.   

For mange år siden medbragte jeg fra USA en Abyssinierkat - Alex. Han trængte efterhånden til lidt selskab og efter længere søgen, faldt vores valg på en blåcreme British Shorthair. Dette førte til vores første udstilling og ja, efterhånden også et kuld killinger. Dette kuld er efterhånden blevet til mange og i dag er det 4. generation, der bor sammen med os. Jeg har nu opdrættet British Shorthair katte i over 24 år.

Kattene og vores opdræt er min hobby og vil altid forblive en hobby. De er en del af vores familieliv. De lever sammen med os og har frit adgang over det hele. På denne måde er vores killinger især meget velafbalanceret, idet de er vante til alle de daglige lyde og støj, der hører til i et hjem med bl.a. børn.
Mit opdræt er fortsat et lille opdræt, der i dag består af 7 voksne blå hunner og en stor fertil hankat - Lionel, som vi købte i 2013 fra Blue Galaxy.  
Alle vores katte er testet for følgende:
Testnavn Resultat
Leukemi Negativ
FIV Negativ
HCM Negativ
Blodtype A
Fortyningsgen  Negativ
Langhårsgen  Negativ
Vores katte vaccineres årligt mod: Kattesyge, Katteinfluenza, Chlamydia og Leukæmi samt rabies. De scannes ALLE med jævnt mellemrum for HCM.

Jeg er medlem af TICA (The International Cat's Association). Jeg er også medlem af LeCabri i Frankrig samt FBRL i USA.

 

Jeg er meget kritisk med hensyn til, hvem jeg sælger mine katte til. Jeg forbeholder mig retten til at afvise enhver køber, hvis jeg har den mindste tvivl med hensyn til killingens fremtidige velfærd - og dette uanset om det er en killing, der sælges som kælekat eller til videravl.

Ønsker du/I yderligere oplysninger, er I velkommen til at kontakte mig.  
Venlig hilsen
Annette
Annette H. Jensen | Øvej 3, Sverdrup, DK-6100 Haderslev - Denmark | Tlf.: +45 2566 7516 | mail@british-shorthair.dk